2022 m. archyvas
Interaktyvios parodos
BLON x A MAZE.
BLON x A MAZE. #

BLON su džiaugsmu praneša apie užsimezgusią draugystę su pasaulinio garso „Arthouse“ žaidimų festivaliu „A MAZE. / Berlin!“. Ateikite ir pamatykite dešimtį geriausių festivalio žaidimų. Meniški, ryškūs, įvairūs, šviesūs ar emociškai įkrauti žaidimai ir instaliacijos laukia jūsų! Išbandykite šiuos žaidimus patys ar tiesiog stebėkite žaidžiančius – sodrus emocijų antplūdis garantuotas visiems!

daugiau informacijos: blon.lt/amaze

Animacijos personažų paroda Klaipėdos lėlių teatre
Animacijos personažų paroda Klaipėdos lėlių teatre #

Šiais metais pristatome iš veltinio sukurtus fantastiško grožio filmo „Aija, žūžū, meškutėliai“ (rež. Māra Liniņa) veikėjus ir po pasaulį keliaujantį filmo „Veido atpažinimas” (rež. Martinus Klemet) personažą Igor-503, abu šie filmai pristatomi tarptautinėje konkursinėje programoje.

Paroda. „Vilnius Tech“: kūrybiškumo ir technologijų sinergija
Paroda. „Vilnius Tech“: kūrybiškumo ir technologijų sinergija #

„Vilnius Tech“ Grafinių sistemų katedros organizuojama prezentacija BLON – animacijos ir vaizdo žaidimų festivalyje – siekiama parodyti jauniesiems animacijos mėgėjams bei kūrėjams technologijas, kurios šiandien kaip nepamainoma kūrybos dalis jau įsitvirtino kino ir TV animacijoje, specialiuosiuose efektuose, reklamose bei kompiuteriniuose vaizdo žaidimuose ir kt. Šioje prezentacijoje lankytojai galės susipažinti ir patys išmėginti industrijoje naudojamas virtualios ir papildytos realybės bei 3D judesio nuskaitymo technologijas. Lankytojams, kuriuos domina galimybė ateityje įgyti išsilavinimą animacijos srityje, mielai plačiau papasakosime apie „Vilnius Tech“ vykdomą 3D animacijos magistratūros studijų programą.

„BLON VR”
„BLON VR” #

BLON virtualiosios realybės programa – tai įtempti nuotykių, dramos bei mokslinės fantastikos siužetai, provokuojantys nežemiškus pojūčius.

Pakeliaukite po skirtingus laikmečius, kartu atsidurdami jų sintezėje, pabūkite mistiškose realybės ir fantastikos kombinacijose ir dar vienoje paslaptingiausių erdvių – žmogaus sąmonės užkambariuose.

daugiau informacijos: http://blon.lt/en/2023/vr